Selasa, 7 Oktober 2008

BBQ di kg pauh pada raya ke-3

Buat bbq setiap kali raya dah mcm suatu kewajipan lak bagi famili kitaorang.. memula tak nak buat sebab tak cukup korum.. tapi disebabkan kos perbelanjaan ditampung bersama.. huhhh.. apalagi.. pujuk dicita ulam mendatang.. ye ker peribahasa ni.. betul ker?? hentam saje lahhh.. tapi tahun ni cam kureng meriah skett... pasainyer.. ramai juga la yg tak dtg.. ye laa..jemput pun adik-beradik ngan jiran tetangga sebelah-menyebelah rumah jer.. bukan panggil 1 kampung.. kalu 1 kampung.. mau terbakar tukang bakar daging n ayam tuuu.. lagipun ujan rintik-rintik... air bergelora.. ahaks!! tapi time tu ujan rintik-rintik jer.. sebab 1 group nieh.. kononnyer nama group apa erkk.. beauty group ker pretty group ker..camtu la bunyinyer.. buat show malam tuu.. tak caya?? leh tgk dorangnyer video... tok cik kata tak yah buat apa2 show.. orang nak makan jer.. tak nak tgk show..tapi dorang ni segigih sedaya upaya berusaha gak nak buat show.. so ngan bantuan pakcik ajam nyer yg nak test power speaker dia tuuu..kononnnya gegar..!! gegar..!! aduuuhhhh... pasang lagu jepun..camno teman nak paham... adeehhhh.. abis ngan aiman pun terikut gak..terhenjut2 kat tepi speaker pakcik ajam nyer... anak sapa tuuu...



Ini adalah antara main menu pada malam itu... ok laa.. taklah banyak sgt menunya.. just simple2 jer.. sonok2 jer.. berkumpul ramai2.. kekadang makan rebut2 ni best gak...


videoinilah dia group..beauty ke pretty ker..camtu laa.. dengan persembahan mereka... not bad laa...idea dorang sendiri mereka show tuu..kira well done gak laaa.... ngan lagu jepun pakcik ajam nyer


tak tau la sapa tuuu.. pantang nampak kamera.. ada jer la muka nyerr... nak entertain jerr...

Majlis Khatam Quran di FEP




Majlis Khatam Quran di FEP pada 26 September 2008