Ahad, 7 Disember 2014

menempuh fasa baharu

Tanggal 3 disember 2014 bersamaan 10 safar 1436 hari rabu detik jam lebih kurang 9 pagi merupakan permulaan dalam sejarah hidup aiman bahri... Dikhatankan di poliklinik ukm seksyen 15 oleh doktor azlan secara tradisional.. Aiman tabah hadapi keadaan ini tapi mak perlu lebih kuat daripada aiman...sebab sesungguhnya mak memang tak suka pergi ke klinik atau hospital.  Demi masa depan aiman, mak gagahi menemani...hanya mak..!
Inilah detik sejarah anak mak makin membesar..alhamdulillah.. Lepas ni, impian aiman untuk berada di saf hadapan ketika solat jemaah in sha allah akan tercapai..
Dugaan ketika menemani aiman di klinik, sungguh aiman cukup tenang menanti ketibaan doktor tapi mak sedikit sedih anak mak tiada sokongan daripada orang lain hanya mak... Sebab itu mak perlu kuat...mak kena tabah.. Waktu yang sama mak lihat anak orang lain siap ditemani oleh ahli keluarganya... Tapi aiman daripada kecil hingga kini hanya mak yang menemaninya... Aiman nak jadi anak yang soleh moga suatu masa nanti aiman akan menemani mak pula..

Tiada ulasan: